skip to Main Content

Actief bezig zijn met skiën/snowboarden, techniek leren en/of verbeteren, je voorbereiden op de wintersport….erg leuk om te doen. Je plezier delen met vrienden, teamgenoten, collega’s en/of familie is natuurlijk nog veel leuker.

Bij S2X zijn er meerdere mogelijkheden om als groep actief te zijn en het plezier van de wintersport met elkaar te delen. Vanaf 4 personen is het mogelijk om een skibaan incl. leraar voor 1 uur te reserveren. 1 baan kan max. bezet worden met 9 personen. Afhankelijk van de grote van de groep kunnen er meerdere banen/uren naar behoefte gereserveerd worden.

Baanhuur
1 baan            €100,-  1 uur
2 banen          €200,-  1 uur
2 banen          €350,-  2 uur
Meerprijs      € 80,- p/u/p/b na 4 uur

Voor grote groepen(20-50 pers.) kan er een op maat gemaakt activiteitenpakket aangeboden worden, waarin skiën, snowboarden, tennis en squash gecombineerd worden. Prijs en mogelijkheden op aanvraag!

Tijdens en/of na al deze sportieve activiteiten kan er ook de mogelijkheid geboden worden om op gepaste wijze weer op krachten te komen. Buiten het aanbod aan vochtige versnaperingen kunnen er ook verscheidene hapjes en/of volledig verzorgd buffet (v.a. 20 pers.) worden aangeboden.

Back To Top