Skip to content
E-mail: info@s2x.nl | Telefoonnummer: 0172-218333

Op zaterdag 1 oktober 2005 opende Ski & Snowboard Xperience (S2X) de deuren in Sportcentrum Midden Boskoop te Boskoop. Wegens succes en beperkte beschikbaarheid is in september 2019 verhuisd naar een nieuwe locatie in Alphen aan den Rijn aan De Bijlen 4.

In 1991 maakte Joop van Lienden voor het eerst kennis met de sneeuw. Ondanks de goede start merkte hij dat er nog veel te leren was. Dat leren besloot Joop op een Indoor rolbaan in Nederland te doen en dat sloeg om in een totale focus op de wintersport. Drie jaar na de eerste kennismaking heeft hij zijn eerste Oostenrijkse lerarendiploma gehaald en begon, bij de Indoor skischool waar hij zelf ooit begonnen was, met het geven van lessen aan anderen.

Inmiddels heeft Joop meerdere lerarenpapieren op zak voor zowel het skiën als het snowboarden, is als leraar actief geweest in zowel Nederland als daarbuiten en heeft van 1999 t/m 2003 als snowboarder deel uitgemaakt van het “Interski/snowboardteam”. Dit Nederlandse team heeft deelgenomen aan het “Interskicongres 2003 te Crans Montana”. Op het congres worden de betere instructeurs van 32 landen afgevaardigd met als doel trainen en leren van elkaar.

“Om 12 jaar na de eerste kennismaking met de wintersport tussen internationale toppers te staan als gelijkwaardige is een overtuigend bewijs van hoe goed je kan leren skiën/snowboarden op een indoor rolbaan”. Ben je nieuwsgierig naar wat S2X te bieden heeft en kan je niet wachten om de eerste bochten te maken?! Kom dan bij S2X langs en leer de bergen afdalen als de beste.

Winkelwagen
Back To Top