Skip to content
E-mail: info@s2x.nl | Telefoonnummer: 0172-218333

1 SEPTEMBER 2019 OPENT DE NIEUWE VESTIGING IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Per 1 september 2019 starten wij officieel in Alphen aan den Rijn en sluit de vestiging in Boskoop! Wij hebben de mogelijkheid gekregen om het grote imposante pand aan de Bijlen 4 om te toveren tot een heuse (winter)sportlocatie. In deze locatie worden het bekende Ski & Snowboard Xperience voor ski- en snowboardlessen, Lodge Alphen met ruime en sfeervolle horeca en ook de (winter)sportkledingwinkel Mountain Lifestyle (wordt flink uitgebreid) ondergebracht. Er is/wordt druk verbouwd om alles vóór 1 september 2019 operationeel te krijgen. Ski & Snowboard Xperience breidt uit van 2 naar 3 skibanen zodat de groeiende vraag naar wintersport opgevangen kan worden. Natuurlijk blijft wel de authentieke en warme sfeer behouden.

Door de uitbreiding is het ook mogelijk om jouw (zakelijke) feest bij ons te vieren. Wij hopen je vanaf 1 september welkom te heten, of het nu is voor skilessen/snowboardlessen, wintersportkleding of alleen een heerlijk kopje Italiaanse koffie, het kan allemaal!

WINTERSPORTEN, WINTERSPORTKLEDING, HEERLIJKE HORECA, ARRANGEMENTEN & MEER

De verbouwing van ons nieuwe pand in Alphen aan den Rijn is in volle gang. Door de bijkomende horeca krijgen we de mogelijkheid om ook verschillende arrangementen aan te bieden. Zo kun je bij ons verschillende soorten feesten houden waarbij het mogelijk is om ook de skibanen te gebruiken. Door de unieke locatie kun je zomers tot in de avond genieten van de zon op ons ruime terras.

Omdat wij samenwerken met lokale horecaondernemers kunnen wij een brede keuze van hapjes aanbieden. Of het gaat om een trouwfeest, verjaardag of bedrijfsuitje, bij Lodge Alphen denken we graag met je mee. Wil je een feest geven waar de kinderen ook uitgenodigd zijn? Wij hebben de beschikking over een ruim grasveld waar ook de kinderen vermaakt kunnen worden. Zo kun je volop genieten van jouw feest. Wil je meer weten? Dan kun je mailen naar info@lodge-alphen.nl. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Winkelwagen
Back To Top