skip to Main Content
E-mail: info@s2x.nl | Telefoonnummer: 0172-218333

Op 2 en 3 september 2021 gaan wij naar de top! Ga jij met ons mee? Grootverzettegenkanker is een evenement dat ieder jaar gehouden wordt. Hiermee wordt er geld opgehaald in onderzoek tegen kanker. Dit jaar heeft S2X een eigen team, waarmee wij gezamenlijk geld ophalen en de Mont Ventoux gaan beklimmen.

De klimdagen zijn op donderdag 2 september voor (hard)lopers en op vrijdag 3 september voor fietsers. We vertrekken in Sault op het plein aan de Avenue de la Promenade. Daarom verblijven wij (van 29 augustus t/m 5 september 2021) gezamenlijk in de omgeving van Sault in een prachtig authentiek Frans landhuis, midden tussen de lavendelvelden.

Voor een deelname aan de beklimming en om deel uit te maken van ons team, zijn er 2 inschrijvingen vereist. Je dient je op de website van Stichting Mont Ventoux in te schrijven voor de beklimming, dit kost €135,-. Hiermee wordt er een pagina voor je aangemaakt en kun je deel uitmaken van ons team. Alvorens je inschrijving via deze website, kun je je via onderstaand formuleer aanmelden voor de reis vanuit S2X naar de Mont Ventoux. De inschrijving voor de beklimming en je overnachtingen zijn dus 2 losse onderdelen.

Beklimming Mont Ventoux
Inschrijving voor deelname aan dit evenement kost €135,-. Dit is inclusief:

  • Inschrijving voor beklimming van de Mont Ventoux
  • 1 basisset kleding
  • Clinic met vrijwillige deelname
  • Verzorgingsposten

Via de organisatie van Grootverzettegenkanker ben je verzekerd. Dit is echter geen reisverzekering, deze dien je zelf nog af te sluiten. Ook zijn er onderweg verzorgingsposten vanuit de organisatie.

Wil je de beide dagen naar de top?

  • deelname op beide dagen met 1 set kleding (naar keuze) €150,-
  • deelname op beide dagen met twee sets kleding €200,-

Meer informatie over de beklimming en het deelnemers-regelement van Stichting Mont Ventoux kun je vinden op deze website. Inschrijven voor MVT gaat via de website, zie deze link. Hierop kun je je registreren als teamlid van S2X om samen met ons naar de top te gaan!

Overnachting
De kosten voor de reis zijn €340,- p.p. voor 1 week. Dit is inclusief:

  • 7 x overnachting in een mooi landhuis nabij Sault
  • 7 x ontbijt en diner
  • Een gezellige groep (fanatieke)lopers en fietsers

Ga je ook met ons mee naar de top? We vertrekken op 29 augustus en komen terug op 5 september 2021. Meld je aan voor de reis via onderstaand formulier.

Let op! Voor deelname aan de beklimming als onderdeel van het S2X team, dien je je zowel via het formulier op onze website als deze link in te schrijven. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Om zeker te zijn van een plek in ons team, schrijf je eerst in via het formulier op onze website. Per inschrijving dient er een minimaal sponsorbedrag van €400,- te zijn opgehaald. Als team dient S2X het streefbedrag van €5000,- opgehaald te worden. Inschrijven kan t/m 31 mei 2021.

Niet mee doen maar wel sponsoren? Doneren kan via deze link.

Deelname aan dit evenement is onder voorbehoud van ontwikkelingen rondom het coronavirus. Algemene voorwaarden van de beklimming zijn geldig volgens Stichting Mont Ventoux.

Inschrijfformulier Ventoux reis 2021

Close search
Winkelwagen
Back To Top